Wie ben ik?

Mijn naam is Rick de Jongh. Als bruidsfotograaf en fotograaf uit Hilversum ben ik enorm gepassioneerd over mijn werk. Maar als meester in groep 8 heb ik ook een andere passie: het helpen van kinderen om het beste uit zichzelf te halen. Ik hou van de afwisseling tussen het lesgeven en het maken van prachtige bruidsfoto’s, en ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn vaardigheden te verbeteren in beide gebieden. Daarnaast houd ik van reizen. Ijsland, Noorwegen, Italy, Schotland zijn landen waar ik terug blijf komen. 

Ik hou ervan om de mooiste herinneringen van jullie speciale dag vast te leggen. Ik wil de emotie en de momenten zoals ze zijn vangen. De spontane en grappige, de verdrietige en de mooie momenten.
Ik werk samen met mijn klanten om een pakket op maat te creëren dat aansluit bij hun behoeften en ik bied verschillende opties voor albumopties en andere aanvullende diensten.

Dus als je op zoek bent naar een professionele trouwfotograaf uit Nederland die fotografeert in de omgeving Hilversum, Nederland en het buitenland..  aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken om een pakket op maat te creëren dat aansluit bij je behoeften.

 
Rick de Jongh
5.0
Gebaseerd op 21 beoordelingen
powered by Google
Else LindeElse Linde
21:30 19 Mar 24
Rick heeft prachtige foto's gemaakt op het feest. Hij is subtiel waardoor je zijn aanwezigheid bijna niet opmerkt, maar zijn foto's zijn prachtig!! Hij weet alle mooie momenten te pakken.
Renate WemesRenate Wemes
16:03 09 Jan 24
Dan win je een Loveshoot! Zo tof! Ik was heel benieuwd en vond het natuurlijk een beetje spannend maar Rick is gewoon heel relaxed. Ik wilde het allemaal niet te klef of te gemaakt maar lekker los, vrolijk en ontspannen. Rick heeft hier goed naar geluisterd en niet onbelangrijk: de foto’s zijn echt zo ontzettend mooi geworden. Rick is professioneel en snel met het sturen van de foto’s. Supertevreden!!
Julia van dijkJulia van dijk
19:51 22 Nov 23
Enorm tevreden over de foto’s! Rick heeft prachtige foto’s gemaakt van mijn salon. Hij heeft goed geluisterd naar mijn wensen. Ik zou hem zeker aanbevelen!
Hans SlotboomHans Slotboom
19:03 05 Oct 23
Rick is een enthousiaste fotograaf die mooie foto's maakt en snelle service biedt. Tijden onze familieshoot (met kleine kinderen) bleef hij relaxed en zorgde voor een ontspannen sfeer waardoor de kinderen het ook geen probleem vonden om op de foto te gaan. Een aanrader.
Gijs van KeulenGijs van Keulen
18:28 11 Sep 23
Wat was het waanzinnig om Rick de Jongh als onze trouwfotograaf te hebben. Hele fijne samenwerking vooraf en tijdens ons huwelijk. Tijdens de dag hebben wij geen seconde gemerkt dat ze aanwezig waren en alle mooie momenten zijn prachtig vastgelegd. Echt bijzonder knap werk geleverd! Aanrader!!
Rachael ShaferRachael Shafer
07:17 12 Aug 23
Rick heeft fantastisch werk geleverd door foto's te maken van mijn verloving! Mijn verloofde regelde dat Rick foto's zou maken van zijn verrassingsaanzoek. Rick was geweldig om mee te werken en zijn foto's waren geweldig. Ik was absoluut onder de indruk van de kwaliteit van zijn werk. Ik kan Rick ten zeerste aanbevelen als fotograaf voor elke speciale gebeurtenis!
Britte KoppelBritte Koppel
07:01 03 Aug 23
Ik boekte bij Rick een zakelijke fotoshoot en wauw, mijn verwachtingen werden overtroffen! Vanaf het eerste contact tot na de oplevering van de foto’s was de communicatie soepel en vlot. De oorspronkelijke dag dat we de shoot gepland hadden, regende het de hele dag. Niet handig bij een shoot in de duinen… Gelukkig was Rick flexibel en konden we de shoot verplaatsen naar een dag later. Tijdens de fotoshoot stelde Rick me op mijn gemak, luisterde hij goed naar mijn wensen en was het gewoon gezellig en ongedwongen! De snelheid waarmee ik de foto’s in mijn mailbox had, was écht ongekend. Dezelfde avond kon ik al uitkiezen welke foto’s ik wilde hebben. En daar zaten zo veel mooie opties tussen dat ik écht niet kon kiezen! Voor mijn volgende shoot ga ik Rick zeker weer bellen!
Elise van MulligenElise van Mulligen
18:00 05 Jun 23
Rick heeft foto's gemaakt op onze bruiloft op 6 mei 2023. Het was een geweldige dag. In de voorbereiding en nadien hebben we goede communicatie gehad en we lieten ons graag adviseren, dat was top. Op de dag zelf was het heel ontspannen, Rick was niet te aanwezig maar was wel overal bij. Heel erg blij met het eindresultaat. We bevelen hem als fotograaf van harte aan!
Ellen WEllen W
17:50 30 Jan 23
Rick is een fijne fotograaf die onze trouwdag heel mooi heeft vastgelegd. De samenwerking ging heel soepel en natuurlijk. We zijn super blij met het resultaat en genieten na van een mooie dag mbv de prachtige foto's.
Robin HarderwijkRobin Harderwijk
20:35 23 Jan 23
Rick is een fantastische fotograaf! Niet alleen als het aankomt op de kwaliteit van zijn foto's, maar zeker ook in de samenwerking.We zijn bijzonder blij met de prachtige foto's van ons huwelijksfeest en het fotoboek. Wij trouwden in december, en toch lukte het Rick om fantastisch kleurrijke foto's te maken met mooie composities waarbij de emotie en vrolijkheid enorm uitspringt!Ook in de voorbereiding en afhandeling was Rick enorm prettig. Hij hielp ons met suggesties en kwam snel met antwoorden. Tijdens het feest zelf merkten wij nauwelijks dat hij er was en toch heeft hij elk moment op foto weten te vangen.Rick, enorm bedankt voor al je moeite en de geweldige foto's!
Anne-Carlijn WierdaAnne-Carlijn Wierda
13:30 11 Nov 22
Rick is een goede fotograaf waarmee ik een aantal keer voor werk fijn heb samengewerkt. Hij is professioneel, flexibel, stelt mensen op hun gemak en is geduldig. Erg mooie eigenschappen! Een aanrader om zakelijke shoots door hem te laten doen. Deze foto's levert hij ook erg snel aan!
Moon MeereboerMoon Meereboer
18:02 11 Oct 21
Afgelopen zaterdag heeft Rick de Jongh een fotoshoot van mij genomen. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Rick werkt professioneel en met veel geduld en gezelligheid voelde ik mij snel.op mijn gemak waardoor ik ontspannen op de foto's sta.
Denise SmitDenise Smit
12:10 27 Sep 21
Rick is een hele prettige fotograaf om mee te werken. Hij heeft voor mij zakelijke foto's gemaakt. Tijdens het fotograferen komt hij met goede ideeen, stelt hij je op je gemak en bewerkt de foto's. Ik kan Rick van harte aanbevelen!
michelle van Ewijkmichelle van Ewijk
07:13 03 Sep 21
Rick heeft mijn eerste zakelijke shoot verzorgd, top locatie gevonden die goed bij mijn branding past. Weet je op je gemak te stellen, ookal vind ik foto's nemen niet het meest leuke, hij weet er een gezellige dag van te maken met een goed resultaat. Zeker een aanrader!
Van der Wal BekenkampVan der Wal Bekenkamp
09:25 01 Sep 21
Voor Vivante Bekenkamp en Ambiance Zonwering van der Wal zijn er prachtige foto's gemaakt op verschillende locaties bij onze klanten. De samenwerking is heel fijn verlopen, flexibel en fijne communicatie! Ook qua fotobewerking is het mogelijk om de eigen wensen goed door te geven.
Jessica van DiggelenJessica van Diggelen
13:51 02 Aug 21
Rick heeft geduld om naar je verhaal te luisteren en naar wat je wensen en behoeftes zijn. Niet alleen stelde hij mij op mijn gemak op de dag van de shoot, maar hij denkt ook inhoudelijk mee. Voor mijn business heeft Rick zowel diverse business foto's als een business video gemaakt die ik voor mijn website, social media en e-mailmarketing kan gebruiken. Rick werkt snel, professioneel en het eindresultaat was boven verwachting goed! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een fotograaf om jouw business authentiek vast te laten leggen.
js_loader

Voor mij begon deze ontdekkingsreis door het kijken naar en leren van inspirerende fotografen die er hun beroep van hebben gemaakt. Veel fotografen maken ook vlogs over hun fotografie. Hoe meer ik naar deze vlogs keek, hoe meer ik erop uitging en leerde. De eerste keren dat ik in de nacht opstond om de zonsopkomst te fotograferen vond ik het gewoon spannend. En nog ben ik altijd positief gespannen als ik dit doe. Altijd kritisch je gemaakte foto’s evalueren, zorgt ervoor dat je al snel verbetering gaat zien in je foto’s. Soms zijn dit kleine stapjes en soms wat grotere. Maar uitgeleerd zal ik nooit zijn.


Ik ben dus geinspireerd door deze fotograafvloggers om de fotografie en, misschien nog belangrijker, mijzelf serieus te nemen. Deze personen kunnen naast hele mooie beelden maken ook iets anders en dat is anderen inspireren, vertrouwen geven en het werkelijk aanzetten tot actie. Ik streef ernaar om deze fotograaf ook te zijn. Steeds vaker zijn fotografen dus ook nog vlogger en hun social media ziet er doorgaans gelikt uit. En dit allemaal om hun merk als fotograaf te versterken. Wat een werk’ dacht ik vroeger; het gaat toch om mooie foto’s? Ja, in essentie zeker. Wanneer je geen plezier beleeft aan het zoeken naar de mooie beelden of deze gewoonweg niet maakt, is het onmogelijk om een professionele fotograaf te worden.

Het is dus een van de voorwaarden. Want anno 2020 wordt er kwaliteit, proffesionaliteit en snelheid verwacht. We willen een totaalpakketje. De social media is hiervoor de etalage. Ik doe het ook: een site, instagram, portfolio en een blog. Het is de manier om mensen via verschillende media te bereiken en hen kennis te laten maken met mijn passie, diensten, kunst of welke naam je het ook wilt geven. Als jij mij nodig denkt te hebben, sta ik open voor al jouw vragen. Ik ben flexibel en wil graag meedenken. Dankjewel voor het lezen van mijn langdradige ‘in een notendop’. Ik deel dit alles graag met jou.

Bruiloften - Rick de Jongh Fotografie Bruidsfotograaf Blogs