Wie ben ik?

In een notendop

Mijn naam is Rick de Jongh. Ik ben 32 en ik woon en werk in Hilversum. mijn kernwaardes. Humor, respect en inlevingsvermogen! deze zijn voor mij belangrijk! Verder word ik omschreven als communicatief, flexibel en niet te opvallend op de dag zelf!

Fotografie is mijn passie! Trouwfotografie en mensen portretteren in het bijzonder!

Ik heb altijd al interesse gehad in zowel fotografie als video, maar twee jaar geleden is fotografie een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden.
Ik heb al zo veel geleerd, maar ook in de fotografie, ben je nooit uitgeleerd. En dat vind ik nou juist zo verslavend werken. 

-Trouwfotografie 
-Bedrijfsfotografie


Rick de Jongh
5.0
Gebaseerd op 10 beoordelingen
powered by Google
Moon MeereboerMoon Meereboer
18:02 11 Oct 21
Afgelopen zaterdag heeft Rick de Jongh een fotoshoot van mij genomen. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Rick werkt professioneel en met veel geduld en gezelligheid voelde ik mij snel.op mijn gemak waardoor ik ontspannen op de foto's sta.
Denise SmitDenise Smit
12:10 27 Sep 21
Rick is een hele prettige fotograaf om mee te werken. Hij heeft voor mij zakelijke foto's gemaakt. Tijdens het fotograferen komt hij met goede ideeen, stelt hij je op je gemak en bewerkt de foto's. Ik kan Rick van harte aanbevelen!
michelle van Ewijkmichelle van Ewijk
07:13 03 Sep 21
Rick heeft mijn eerste zakelijke shoot verzorgd, top locatie gevonden die goed bij mijn branding past. Weet je op je gemak te stellen, ookal vind ik foto's nemen niet het meest leuke, hij weet er een gezellige dag van te maken met een goed resultaat. Zeker een aanrader!
Van der Wal BekenkampVan der Wal Bekenkamp
09:25 01 Sep 21
Voor Vivante Bekenkamp en Ambiance Zonwering van der Wal zijn er prachtige foto's gemaakt op verschillende locaties bij onze klanten. De samenwerking is heel fijn verlopen, flexibel en fijne communicatie! Ook qua fotobewerking is het mogelijk om de eigen wensen goed door te geven.
Jessica van DiggelenJessica van Diggelen
13:51 02 Aug 21
Rick heeft geduld om naar je verhaal te luisteren en naar wat je wensen en behoeftes zijn. Niet alleen stelde hij mij op mijn gemak op de dag van de shoot, maar hij denkt ook inhoudelijk mee. Voor mijn business heeft Rick zowel diverse business foto's als een business video gemaakt die ik voor mijn website, social media en e-mailmarketing kan gebruiken. Rick werkt snel, professioneel en het eindresultaat was boven verwachting goed! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een fotograaf om jouw business authentiek vast te laten leggen.
js_loader

Voor mij begon deze ontdekkingsreis door het kijken naar en leren van inspirerende fotografen die er hun beroep van hebben gemaakt. Veel fotografen maken ook vlogs over hun fotografie. Hoe meer ik naar deze vlogs keek, hoe meer ik erop uitging en leerde. De eerste keren dat ik in de nacht opstond om de zonsopkomst te fotograferen vond ik het gewoon spannend. En nog ben ik altijd positief gespannen als ik dit doe. Altijd kritisch je gemaakte foto’s evalueren, zorgt ervoor dat je al snel verbetering gaat zien in je foto’s. Soms zijn dit kleine stapjes en soms wat grotere. Maar uitgeleerd zal ik nooit zijn.


Ik ben dus geinspireerd door deze fotograafvloggers om de fotografie en, misschien nog belangrijker, mijzelf serieus te nemen. Deze personen kunnen naast hele mooie beelden maken ook iets anders en dat is anderen inspireren, vertrouwen geven en het werkelijk aanzetten tot actie. Ik streef ernaar om deze fotograaf ook te zijn. Steeds vaker zijn fotografen dus ook nog vlogger en hun social media ziet er doorgaans gelikt uit. En dit allemaal om hun merk als fotograaf te versterken. Wat een werk’ dacht ik vroeger; het gaat toch om mooie foto’s? Ja, in essentie zeker. Wanneer je geen plezier beleeft aan het zoeken naar de mooie beelden of deze gewoonweg niet maakt, is het onmogelijk om een professionele fotograaf te worden.

Het is dus een van de voorwaarden. Want anno 2020 wordt er kwaliteit, proffesionaliteit en snelheid verwacht. We willen een totaalpakketje. De social media is hiervoor de etalage. Ik doe het ook: een site, instagram, portfolio en een blog. Het is de manier om mensen via verschillende media te bereiken en hen kennis te laten maken met mijn passie, diensten, kunst of welke naam je het ook wilt geven. Als jij mij nodig denkt te hebben, sta ik open voor al jouw vragen. Ik ben flexibel en wil graag meedenken. Dankjewel voor het lezen van mijn langdradige ‘in een notendop’. Ik deel dit alles graag met jou.