Trouwfotograaf uit de buurt: Is dit belangrijk?

Trouwfotograaf uit de buurt - Hilversum

Trouwfotograaf - Hilversum | Bruidsfotograaf - Hilversum

Jullie trouwdag is een sprookje in de maak, en de keuze van je trouwfotograaf bepaalt of het sprookje goed afloopt of niet! Oke, dit klinkt wel heel erg Disney, maar laten we het eens bekijken, moet een trouwfotograaf uit de buurt komen? Sommigen denken dat dit belangrijk is en sommigen ook weer niet. Laten we eens opsommen waar het echt om gaat bij het kiezen van een trouwfotograaf. 

1. Geweldige Foto’s: Het Belangrijkste

Laten we wel wezen.. Het belangrijkste is dat je foto’s gewoon geweldig zijn. Of je nu voor een lokale of niet-lokale fotograaf kiest, het draait erom dat hun werk je betovert. Ga voor de fotograaf wiens foto’s je hart veroveren, ongeacht waar ze vandaan komen. Tuurlijk, een trouwfotograaf uit de buurt is fijn, maar dat mag nooit het belangrijkste zijn. 

2. Beschikbaarheid en Flexibiliteit

Bruiloften kunnen soms een wild avontuur zijn, vol verrassingen. Een trouwfotograaf is misschien sneller ter plaatse, maar dat betekent niet dat niet-lokale fotografen de boot missen. Ze zijn vaak bereid om de reis te maken om je speciale dag vast te leggen. Ik heb voor bruiloften in Nederland een all-in formule. Oftewel je betaalt bij mij nooit extra reiskosten, dit zit verwerkt in de pakketprijzen. Dit doen meerdere fotografen. Daarnaast zorg ik altijd dat ik ruim op tijd aanwezig ben. Ik ben nog nooit te laat gekomen en met mij denk ik dat de meeste fotografen dit doen.

Trouwfotograaf Hilversum Bruiloft diner tafelschikking
Trouwfotograaf Hilversum Jarretels bruidegom bij bruid
trouwfotograaf Hilversum Trouwen in de herfst!

3. Vertrouwen en Connectie: Het Belangrijkste

Het draait allemaal om vertrouwen en een goede band met je fotograaf. Het maakt niet uit waar ze vandaan komen, zolang ze begrijpen hoe belangrijk jullie dag is. Daarom heb ik altijd een kennismakingsgesprek, het liefste live, met mijn bruidsparen. Ik wil ze leren kennen, ik wil dat het vriendschappelijk voelt, alleen dan haal je het maximale uit je trouwfotograaf uit de buurt of niet! 

Conclusie: De Fotograaf die Bij Jullie Past, dat is belangrijk. 

Of je nu kiest voor een humorvolle of juist een gereserveerde fotograaf, ga voor de fotograaf die perfect past bij jullie verhaal. Maak je geen zorgen over de afstand. Zoek naar de persoon die jullie avontuur in beelden kan vastleggen, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Het gaat om jullie liefdesverhaal, en de juiste trouwfotograaf zal het in prachtige foto’s vertalen, ongeacht de afstand.

Rick de Jongh trouwfotograaf Hilversum | bruidsfotograaf Hilversum

Bij Rick de Jongh trouwfotografie krijg je:


''Hoge kwaliteit, fijne communicatie, snelle levering''


''We merkten nauwelijks dat hij er was en toch heeft hij elk moment op de foto weten te vangen''

Trouwfotografie met passie! Dit is wat ik jullie beloof als ik jullie bruiloft mag vastleggen. Ik ga voor 100% tevreden klanten. 
Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie verloving! 
Jullie trouwdag: misschien wel de mooiste dag van jullie leven! En dan de voorbereidingen. Wat komt er veel bij kijken! En toch is het belangrijk om op tijd op zoek te gaan naar jullie DJ, locatie, jurk en natuurlijk ook de juiste bruidsfotograaf!  

Jullie bruiloft is de dag waarop jullie aan elkaar jullie onvoorwaardelijke liefde bevestigen en dat is precies waarom ik deze dag graag fotografeer!  De emotie en de belangrijkste momenten leg ik op een zo’n mooi mogelijke manier vast. En voor jullie als bruidstel is het waardevol om dit vereeuwigd te hebben zodat jullie deze speciale dag steeds opnieuw blijven herbeleven. Daarom vind ik werken in de bruidsfotografie heel bijzonder! Ik werk dus als trouwfotograaf Hilversum met enorm veel liefde voor het vak.

Het is jullie dag. Jullie wensen staan bij mij op nummer één. Niets is te gek wat mij betreft. Ik ben flexibel en denk graag in oplossingen.


Rick de Jongh trouwfotograaf Hilversum | bruidsfotograaf Hilversum

 

Trouwen aan het water, loveshoot Rick de Jongh Fotografie

Trouwfotograaf - Hilversum | Bruidsfotograaf - Hilversum

Ervaringen: Wat vinden andere getrouwde stellen?

mooie Bruidstaart met letters
Rick de Jongh
5.0
Gebaseerd op 21 beoordelingen
powered by Google
Else LindeElse Linde
21:30 19 Mar 24
Rick heeft prachtige foto's gemaakt op het feest. Hij is subtiel waardoor je zijn aanwezigheid bijna niet opmerkt, maar zijn foto's zijn prachtig!! Hij weet alle mooie momenten te pakken.
Renate WemesRenate Wemes
16:03 09 Jan 24
Dan win je een Loveshoot! Zo tof! Ik was heel benieuwd en vond het natuurlijk een beetje spannend maar Rick is gewoon heel relaxed. Ik wilde het allemaal niet te klef of te gemaakt maar lekker los, vrolijk en ontspannen. Rick heeft hier goed naar geluisterd en niet onbelangrijk: de foto’s zijn echt zo ontzettend mooi geworden. Rick is professioneel en snel met het sturen van de foto’s. Supertevreden!!
Julia van dijkJulia van dijk
19:51 22 Nov 23
Enorm tevreden over de foto’s! Rick heeft prachtige foto’s gemaakt van mijn salon. Hij heeft goed geluisterd naar mijn wensen. Ik zou hem zeker aanbevelen!
Hans SlotboomHans Slotboom
19:03 05 Oct 23
Rick is een enthousiaste fotograaf die mooie foto's maakt en snelle service biedt. Tijden onze familieshoot (met kleine kinderen) bleef hij relaxed en zorgde voor een ontspannen sfeer waardoor de kinderen het ook geen probleem vonden om op de foto te gaan. Een aanrader.
Gijs van KeulenGijs van Keulen
18:28 11 Sep 23
Wat was het waanzinnig om Rick de Jongh als onze trouwfotograaf te hebben. Hele fijne samenwerking vooraf en tijdens ons huwelijk. Tijdens de dag hebben wij geen seconde gemerkt dat ze aanwezig waren en alle mooie momenten zijn prachtig vastgelegd. Echt bijzonder knap werk geleverd! Aanrader!!
Rachael ShaferRachael Shafer
07:17 12 Aug 23
Rick heeft fantastisch werk geleverd door foto's te maken van mijn verloving! Mijn verloofde regelde dat Rick foto's zou maken van zijn verrassingsaanzoek. Rick was geweldig om mee te werken en zijn foto's waren geweldig. Ik was absoluut onder de indruk van de kwaliteit van zijn werk. Ik kan Rick ten zeerste aanbevelen als fotograaf voor elke speciale gebeurtenis!
Britte KoppelBritte Koppel
07:01 03 Aug 23
Ik boekte bij Rick een zakelijke fotoshoot en wauw, mijn verwachtingen werden overtroffen! Vanaf het eerste contact tot na de oplevering van de foto’s was de communicatie soepel en vlot. De oorspronkelijke dag dat we de shoot gepland hadden, regende het de hele dag. Niet handig bij een shoot in de duinen… Gelukkig was Rick flexibel en konden we de shoot verplaatsen naar een dag later. Tijdens de fotoshoot stelde Rick me op mijn gemak, luisterde hij goed naar mijn wensen en was het gewoon gezellig en ongedwongen! De snelheid waarmee ik de foto’s in mijn mailbox had, was écht ongekend. Dezelfde avond kon ik al uitkiezen welke foto’s ik wilde hebben. En daar zaten zo veel mooie opties tussen dat ik écht niet kon kiezen! Voor mijn volgende shoot ga ik Rick zeker weer bellen!
Elise van MulligenElise van Mulligen
18:00 05 Jun 23
Rick heeft foto's gemaakt op onze bruiloft op 6 mei 2023. Het was een geweldige dag. In de voorbereiding en nadien hebben we goede communicatie gehad en we lieten ons graag adviseren, dat was top. Op de dag zelf was het heel ontspannen, Rick was niet te aanwezig maar was wel overal bij. Heel erg blij met het eindresultaat. We bevelen hem als fotograaf van harte aan!
Ellen WEllen W
17:50 30 Jan 23
Rick is een fijne fotograaf die onze trouwdag heel mooi heeft vastgelegd. De samenwerking ging heel soepel en natuurlijk. We zijn super blij met het resultaat en genieten na van een mooie dag mbv de prachtige foto's.
Robin HarderwijkRobin Harderwijk
20:35 23 Jan 23
Rick is een fantastische fotograaf! Niet alleen als het aankomt op de kwaliteit van zijn foto's, maar zeker ook in de samenwerking.We zijn bijzonder blij met de prachtige foto's van ons huwelijksfeest en het fotoboek. Wij trouwden in december, en toch lukte het Rick om fantastisch kleurrijke foto's te maken met mooie composities waarbij de emotie en vrolijkheid enorm uitspringt!Ook in de voorbereiding en afhandeling was Rick enorm prettig. Hij hielp ons met suggesties en kwam snel met antwoorden. Tijdens het feest zelf merkten wij nauwelijks dat hij er was en toch heeft hij elk moment op foto weten te vangen.Rick, enorm bedankt voor al je moeite en de geweldige foto's!
Anne-Carlijn WierdaAnne-Carlijn Wierda
13:30 11 Nov 22
Rick is een goede fotograaf waarmee ik een aantal keer voor werk fijn heb samengewerkt. Hij is professioneel, flexibel, stelt mensen op hun gemak en is geduldig. Erg mooie eigenschappen! Een aanrader om zakelijke shoots door hem te laten doen. Deze foto's levert hij ook erg snel aan!
Moon MeereboerMoon Meereboer
18:02 11 Oct 21
Afgelopen zaterdag heeft Rick de Jongh een fotoshoot van mij genomen. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Rick werkt professioneel en met veel geduld en gezelligheid voelde ik mij snel.op mijn gemak waardoor ik ontspannen op de foto's sta.
Denise SmitDenise Smit
12:10 27 Sep 21
Rick is een hele prettige fotograaf om mee te werken. Hij heeft voor mij zakelijke foto's gemaakt. Tijdens het fotograferen komt hij met goede ideeen, stelt hij je op je gemak en bewerkt de foto's. Ik kan Rick van harte aanbevelen!
michelle van Ewijkmichelle van Ewijk
07:13 03 Sep 21
Rick heeft mijn eerste zakelijke shoot verzorgd, top locatie gevonden die goed bij mijn branding past. Weet je op je gemak te stellen, ookal vind ik foto's nemen niet het meest leuke, hij weet er een gezellige dag van te maken met een goed resultaat. Zeker een aanrader!
Van der Wal BekenkampVan der Wal Bekenkamp
09:25 01 Sep 21
Voor Vivante Bekenkamp en Ambiance Zonwering van der Wal zijn er prachtige foto's gemaakt op verschillende locaties bij onze klanten. De samenwerking is heel fijn verlopen, flexibel en fijne communicatie! Ook qua fotobewerking is het mogelijk om de eigen wensen goed door te geven.
Jessica van DiggelenJessica van Diggelen
13:51 02 Aug 21
Rick heeft geduld om naar je verhaal te luisteren en naar wat je wensen en behoeftes zijn. Niet alleen stelde hij mij op mijn gemak op de dag van de shoot, maar hij denkt ook inhoudelijk mee. Voor mijn business heeft Rick zowel diverse business foto's als een business video gemaakt die ik voor mijn website, social media en e-mailmarketing kan gebruiken. Rick werkt snel, professioneel en het eindresultaat was boven verwachting goed! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een fotograaf om jouw business authentiek vast te laten leggen.
js_loader

Trouwfotograaf - Hilversum | Bruidsfotograaf - Hilversum

Doe hier de
trouwdatum check

Mail mij jullie trouwdatum en kom er achter of ik nog beschikbaar ben op jullie datum